CS-GODL!KE
Добре дошли в нашия форум!

Образец за оплакване от админ!

Go down

Образец за оплакване от админ!

Писане by Krisooo on 7/22/2017, 14:12

1. Ник на админа, извършил нарушението: (Трябва да е ясно и точно както в играта!)
2. Какво е направил:
3. Демо/снимка на нарушението:
4. Сървъра, в който се е провинил:
5. Вашето име в играта:

В демото ви трябва да е сниман ТОЧНИЯТ момент на нарушението. Няма да взимаме на сериозно демота с по-голям размер от 15 MB и видеоклипове с по-голям размер от 200 MB.

Важно!
1. Когато админ ви направи снимки и ви банне с причина "snimkite vuv foruma", то трябва да ги предоставите като следващо мнение в тази тема!

2. Когато админ или играч ви поиска демо, направете тема в този раздел.

3. Когато някой Глобален Админ или Сървър Админ накаже нарушител от съответното оплакване е длъжен да представя снимково доказателство от банлиста за извършената от него наказателна дейност. Наказанията, които горепосочените предприемат, задължително трябва да са съгласувани с тази тема. Всеки поема отговорност за действията си и ако не е предприел правилното такова, спрямо всеки нарушител, ще си понесе съответните последствия.

4. При оплакване от Администратор или Модератор лимита за размер на демото не важи и въпросното оплакване ще бъде разгледано при всички случаи.

5. При доказване на грешен бан, било то с оплакване, демо или снимки, провинилият се Глобален Админ, Поддръжка или Сървър Админ ще бъде санкциониран с писмено предупреждение.

6. Нямате право да се оплаквате от повече от 5 нарушителя в едно оплакване.

7. Във връзка с тази тема се налага ограничение на размера на всички видеоклипове - максимум 200 MB. Всички видеоклипове с по-голям размер няма да бъдат преглеждани!
avatar
Krisooo
АДМИНИСТРАТОР
АДМИНИСТРАТОР

Posts : 63
Join date : 22.07.2017
Age : 19
Location : Бургас

Вижте профила на потребителя http://cs-godlike.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите